ДЕКОР AMSTERDAM THE WALL GRAFHITE 20/50

20.00 лв. /бр.

Ceramika Końskie

ДЕКОР AMSTERDAM THE WALL GRAFHITE 20/50

Код: 1139

ТИП ПРОДУКТ: Декор за стена
ТОЧЕН РАЗМЕР: 20×50
ПОВЪРХНОСТ: мат

Back to Top