ДЕКОР CITY HOJAS GRIS 25/75

35.50 лв. /кв.м

ДЕКОР CITY HOJAS GRIS
Размер: 25х75
Повърхност: мат
Приложение: Стена
Опаковка: 8 бр. / 1.5 м2

Back to Top