ДЕКОР DOLOMITE LINE GRIS 25/50

31.00 лв. /кв.м

ДЕКОР DOLOMITE LINE GRIS
Размер: 25х50
Повърхност: Гланц
Приложение: Стена
Опаковка: 12 бр. / 1.5 м2
КОД: A029

Back to Top