ДЕКОР SANTORINI BLANCO 25/75

35.50 лв. /кв.м

ДЕКОР SANTORINI BLANCO
Размер: 25х75
Повърхност: Гланц
Приложение: Стена
Опаковка: 8 бр. / 1.5 м2
КОД: A082

Back to Top