ДЕКОР SANTORINI MALVA 25/75

39.50 лв. /кв.м

ДЕКОР SANTORINI MALVA
Размер: 25х75
Повърхност: Гланц
Приложение: Стена
Опаковка: 8 бр. / 1.5 м2
КОД: A083

Back to Top