ГРАНИТОГРЕС FUSION CEMENTO ACERO 60/60

36.40 лв. /кв.м

ГРАНИТОГРЕС FUSION CEMENTO ACERO
Размер: 60×60
Повърхност: мат
Приложение: Под
Опаковка: 4 бр. / 1.44 м2
КОД: A089

Back to Top