РЕШЕТКА ЗА ПОДОВ СИФОНV ЗА APV110,120, НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА MPV011

44.40 лв. /бр.

ALCAPLAST

Решетка за подов сифон (APV110,120) неръждаема стомана 102 х 102 MPV011

Back to Top