Серия Делфи

Серия Делфи

Стенни плочки 25/50 см: ДЕЛФИ ВЪЛНИ БЯЛ, ДЕЛФИ БЯЛ
Декорни плочки 25/50 / 30/30 см: ДЕЛФИ ДЪРВО, ДЕЛФИ АРТ, ДЕЛФИ ЗВЕЗДИ МИКС, ДЕЛФИ МОЗАЙКА МИКС
Подови плочки – Гранитогрес 45/45 см : ДЕЛФИ БЯЛ

Производител: FIORE

Всички видове плочки – стенни, подови и декорни плочки за баня.

Показване на 7 резултата

ФАЯНС ДЕЛФИ ВЪЛНИ БЯЛ 4857 25/50

33.90 лв. /кв.м

ФАЯНС ДЕЛФИ БЯЛ 4856 25/50

33.90 лв. /кв.м

ДЕКОР ДЕЛФИ ДЪРВО 4859 25/50

39.90 лв. /кв.м

ДЕКОР ДЕЛФИ МОЗАЙКА МИКС 3198 30/30

19.98 лв. /бр.

ДЕКОР ДЕЛФИ АРТ 4860 25/50

21.00 лв. /бр.

ДЕКОР ДЕЛФИ ЗВЕЗДИ МИКС 4858 25/50

39.90 лв. /кв.м

ГРАНИТОГРЕС ДЕЛФИ БЯЛ 6208 45/45

30.90 лв. /кв.м
Back to Top