Серия Бианко

Серия Бианко

Стенни плочки 25.5/75.5 см: БИАНКО БЯЛА, БИАНКО ОНДА БЯЛА, БИАНКО ЛИНИИ БЯЛА
Декорни плочки 25.5/75.5 / 7/75.5 / 51/75.5 / см: БИАНКО АРТ, БИАНКО ЛИСТА, БИАНКО СЕТ ЛИСТА, БИАНКО СЕТ РОЗИ
Подови плочки – Гранитогрес 45/45 см: БИАНКО БЯЛ

Производител: FIORE

Всички видове плочки – стенни, подови и декорни плочки за баня.

Показване на 8 резултата

ДЕКОР БИАНКО СЕТ РОЗИ 4373 51/75.5

42.00 лв. /бр.

ДЕКОР БИАНКО СЕТ ЛИСТА 4795 51/75.5

42.00 лв. /бр.

ФРИЗ БИАНКО ЛИСТА 2923 7/75.5

10.80 лв. /бр.

ГРАНИТОГРЕС БИАНКО БЯЛ 9882 45/45

30.90 лв. /кв.м

ФАЯНС БИАНКО БЯЛА 4733 25.5/75.5

39.90 лв. /кв.м

ФАЯНС БИАНКО ОНДА БЯЛА 4734 25.5/75.5

39.90 лв. /кв.м

ФАЯНС БИАНКО ЛИНИИ БЯЛА 4735 25.5/75.5

39.90 лв. /кв.м

ДЕКОР БИАНКО АРТ 4736 25.5/75.5

43.90 лв. /кв.м
Back to Top